خرید آنلاین تحقیقات دانشگاهی
یونی شاپ با اطمینان خرید کنید سفارش تحقیق به صورت فوری و تلفنی از سراسر ایران

اطلاعیه فروشگاه

فروشگاه یونی شاپ یک سایت مرجع با هدف انتشار تحقیق ، پروژۀ کلاسی ، مقاله ، گزارش کار آموزی ، نمونه سوال، پروپوزال ، پاورپوینت، جزو وکتاب و . . . در کلیه رشته ها می باشد که به منظور دسترسی راحت تر، سریعتر و ارزان تر شما دانشجویان و پژوهشگران به تحقیقات مد نظرتان تاسیس شده است ، توجه داشته باشید که پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و یک نسخه از فایل به ایمیل شما ارسال می شود . . . . . . . مدیریت فروشگاه یونی شاپ ، مهندس معین اسکندری ، تلفن تماس 09377604503 . . . . . ( فروشگاه یونی شاپ هیچگونه تبلیغات مزاحم ندارد، پس از وبگردی و جستجو در آن لذت ببرید )

پاورپوینت کارخانه شیر پگاه

پاورپوینت کارخانه شیر پگاه دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، کارخانه شیر پگاه بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت :  تاريخچه كارخانه شير ومحصولات لبني پگاه مشهد به منظور ارتقاي سطح بهداشت عمومي شركت سهامي ولبنيات پاستوريزه مشهد درسال 1345 با كادر 44 نفر وتوليداتي شامل : شير كاكائو –شير موز –شير نارگيل –دوغ –انواع كره ساده وكشمشي ومغز پسته اي – انواع بستني تخم مرغي – ساده با سرمايه بخش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت گوجه فرنگی

پاورپوینت گوجه فرنگی دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، گوجه فرنگی بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : گوجه‌ فرنگيگوجه‌فرنگي گياهي است با نام علمي "LYCOPERSISCOM ESCULENTUM" از خانواده سيب زميني "SOLANACEAE" که به نام عمومي "‌TOMATO" در جهان مشهور است‌. ميوه اين گياه كه قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سس‌ها، سوپ و انواع مواد غذايي به طور وسيع در جهان مورد استفاده قرار مي&zw ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت امنیت غذایی

پاورپوینت امنیت غذایی           دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، امنیت غذایی بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : مقدمه   فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان غذا و تــغذیه از جمــله نیــازهای بنـیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامـــعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است هدف نهايی کاربردی علم تغذيه:&nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت آنتی اکسیدان ها

پاورپوینت آنتی اکسیدان ها دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، آنتی اکسیدان ها بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت :   آنتی اکسیدان ها عمل آنتی اکسیدانها در بدن انسان سبب آسیب رساندن به غشای سلولی، پروتین های سلولار، لیپید ها، و دی.ان. ای (DNA) می شود. در طی فرایند متابولیسم اکسیژن، رادیکالهای آزاد به وجود می آیند که به الکترونها هجوم آورده و باعث آسیب وارد آوردن به مولکولها می شود. بدن این توانایی را دارد که بر میزان معین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت ترخون

پاورپوینت ترخون دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، ترخون بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : ترخونمقدمهترخون گیاهی است پایا ، به ارتفاع 30 سانتیمتر تا یک متر ، برگهای قاعده ساقه آن منقسم به 3 لوب و کاپیتولهای آن ، کوچک به رنگ سبز و مجتمع به صورت خوشه است. ساقه برگ‌دار گیاه اگر در بین انگشتان فشرده شود بوی مشخصی بر اثر آزاد شدن اسانس از آن استشمام می‌گردد. طول برگها 3 تا 8 سانتیمتر و عرض آنها 0.5 تا 1.2 س ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

شیمی در تغذیه

شیمی در تغذیه دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، شیمی در تغذیه بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : تاریخچهعلم تغذیه وقدمت آن به یونانیان که استدلال کردند که غذاها  از عناصرخاص بهره مند شده اند.و شیمیدان فرانسویLavoisier  که توسعه ی مفهوم متا بولیسم و فرایند شیمیایی که بدن خود به وسیلهانرژی  فراهم  می کند و تاسیس علم تغذیه را توصیه کرد.دانشگاه های امریکامانند جان هاپکینز کمک به توسعه علم تغذیه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت بررسي اثر پروتئين جيره غذايي و شوري‌هاي متفاوت آب بر رشد و بازماندگي ميگوي وانامي

پاورپوینت بررسي اثر پروتئين جيره غذايي و شوري‌هاي متفاوت آب بر رشد و بازماندگي ميگوي وانامي دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، بررسي اثر پروتئين جيره غذايي و شوري‌هاي متفاوت آب بر رشد و بازماندگي ميگوي وانامي بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : مقدمه:ميگوي وانامي (Litopenaeus vannamei) يكي از مهمترين گونه هاي پرورشي ميگو مي‌باشد پراكنش جغرافيايي آن به صورت بومي در آبهاي اقيانوس آرام و سواحل مكزيك ، آمريكاي جنوبي و مركزي است ناحيه‌اي كه درجه حرارت آب اقيانوس در تمام طول سال ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت شیمی در تغذیه

پاورپوینت شیمی در تغذیه دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، شیمی در تغذیه بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت :  شیمیشیمی (به پارسی سَره: کیمیا) مطالعهٔ ساختار، خواص، ترکیبات، و تغییر شکل مواد است. این علم مربوط می‌شود به عناصر شیمیایی و ترکیبات شیمیایی که شامل اتمها، مولکولها، و برهم‌کنش میان آنهاست. شیمیواژه شیمی خود داستان درازی دارد. ریشه این نام در واژه کیمیا است. خاستگاه واژه کیمیا از زبان پارسی باستان ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

پاورپوینت پرورش قارچ

پاورپوینت پرورش قارچ دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، پرورش قارچ بخشی از متـنِ ایـن  پاورپوینت : مقدمهاز نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت بررسی علم شیمی در تغذیه

پاورپوینت بررسی علم شیمی در تغذیه دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، بررسی علم شیمی در تغذیه بخشی از متـنِ ایـن  پاورپوینت : شیمیشیمی (به پارسی سَره: کیمیا) مطالعهٔ ساختار، خواص، ترکیبات، و تغییر شکل مواد است. این علم مربوط می‌شود به عناصر شیمیایی و ترکیبات شیمیایی که شامل اتمها، مولکولها، و برهم‌کنش میان آنهاست. واژه شیمی خود داستان درازی دارد. ریشه این نام در واژه کیمیا است. خاستگاه واژه کیمیا از زبان پارسی با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

پاورپوینت شیمی در تغذیه

پاورپوینت شیمی در تغذیه دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، شیمی در تغذیه بخشی از متـنِ ایـن  پاورپوینت : شیمی تغذیه  چیست؟تاریخچه علم تغذیه وقدمت آن به یونانیان که استدلال کردند که غذاها  از عناصرخاص بهره مند شده اند.و شیمیدان فرانسویLavoisier  که توسعه ی مفهوم متا بولیسم و فرایند شیمیایی که بدن خود به وسیله انرژی  فراهم  می کند و تاسیس علم تغذیه را توصیه کرد.دانشگاه های امریکامانند جان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت شیمی تغذیه

پاورپوینت شیمی تغذیه دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، شیمی تغذیه بخشی از متـنِ ایـن  پاورپوینت : شیمی تغذیه  چیست؟تاریخچهعلم تغذیه وقدمت آن به یونانیان که استدلال کردند که غذاها  از عناصرخاص بهره مند شده اند.و شیمیدان فرانسویLavoisier  که توسعه ی مفهوم متا بولیسم و فرایند شیمیایی که بدن خود به وسیله انرژی  فراهم  می کند و تاسیس علم تغذیه را توصیه کرد.دانشگاه های امریکامانند جان هاپک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت تولید شیر

پاورپوینت تولید شیر دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، تولید شیر بخشی از متـنِ ایـن  پاورپوینت : مقدمه:شیر محصولی است که از دوشیدن کامل و بالانقطاع یک پستانداربدست میآید وبایدکاملا بهداشتی جمع آوری شده،سالم و عاری از کلستروم (آغوزیاماک)باشد.به عبارت دیگر،شیر محصولی است که ازغدد پستانی تمام پستانداران ترشح می شود ودر اثریک یا چند مرتبه دوشیدن جمع آوری می شود.دراینجا منظور از شیر،شیر گاو است.عمل شیر دوشی دردام ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی بخشی از متـنِ ایـن  پاورپوینت : 1.تولید فشار بالا: درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت تکنولوژی جدید تولید پنیر

پاورپوینت تکنولوژی جدید تولید پنیر دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : مقدمه   بدون شك يكي از كهن ترين فنون نگهداري فرآورده هاي غذايي كه بشر آن را فرا گرفته ، توليد پنير از شير بوده است. فن پنير سازي در گذشتهء نه چندان دور يك هنر محسوب مي شده تا دانش ، ولي اكنون يكي از شاخه هاي علوم غذايي محسوب مي شود. وضعيت اين صنعت در ايران در مراحل اوليهء رشد و تك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل word

پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل word دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، نوشابه گازدار بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : تاریخچه تولید کوکاکولا 120 سال پیش وقتی دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمایشگاه کوچکش با ترکیب چند ماده معجون جدیدی را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنیا معرفی نمود ، هیچ گاه فکر نمی کرد که این نوشیدنی روزی چنان مرزهای دنیا را در نوردد که در هر گوشه ای از جهان جزء ثابتی از سفره غذا باشد . این در حالی ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : مقدمهمنجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن انها جلوگیری می کند.تغییرات شیمیایی در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

پاورپوینت کربوهیدرات ها

پاورپوینت کربوهیدرات ها دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، کربوهیدرات ها بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : کربوهیدرات‌ها : (هیدرات‌های کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکول‌های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلی‌هیدروکسی‌آلدئید‌ یا پلی‌هیدروکسی‌کتون‌ می‌دانند. هیدرات‌های کربن از اتم‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده‌اند. کربوهیدرات&zw ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت کارخانه تولید کنستانتره آبمیوه ای

پاورپوینت کارخانه تولید کنستانتره آبمیوه ای دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، کارخانه تولید کنستانتره آبمیوه ای آی سو بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : توضيحات كلي راجع به خطوط توليد و گلوگاه هاي توليد توليد انواع كنسانتره (سيب)كنسانتره سيب كه عمده ترين توليد كنسانتره شركت مي باشد كه نحوه توليد آن به شرح زير است:سيب پس از دريافت در سيلوي منطقه 1 ريخته شده و سپس توسط آب در كانالي كربيني اين سيلوها قرار دارد به داخل خط توليد از ط ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی

پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : مقدمه :توانا یی کار در سطح ملکو لی یا اتمی ، برای ایجاد ساختار های بزرگ و کاملا نو با سازماندهی ملکو لی است . تاکنون تعاریف متعدد ی بای نا نو فناوری ارایه شده است . در حالی که برنامه های پیشگامی ملی نانو تکنو لو ژی امریکا برای اینکه موضوعی را درسطح نانو فناوری سه شرط قایل ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت فرایند تولید ماکارونی

پاورپوینت فرایند تولید ماکارونی دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، فرایند تولید ماکارونی بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : اصطلاحات و تعاریف 1ـ دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام 2ـ رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع 3ـ تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن 4ـ پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جابجائی آنها 5ـ استیک : میله های فلزی روکش دار که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران

پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : مقدمه انسان امروز ، زیر بمباران شدیدی از تبلیغات زندگی می کند . تعداد آگهی های تلویزیونی که فرد در زندگی می بیند به حدی زیاد است که باور آن حتی برای خودمان که زیر فشار چنین حجم غریبی هستیم مشکل است یک میلیون آگهی در مدت حیات یک فرد ایرانی به قدری زیاد است که بدون شک تاثیری ع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت سموم مواد غذایی

پاورپوینت سموم مواد غذایی دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، سموم مواد غذایی بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : سموم مواد غذایی سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده شما چیپس زیاد می خورید؟ مصرف روزانه سیب زمینی سرخ شده شما بالا است؟پس دقت کنید! زیرا سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی های زیادی می گیرند!دانشمندان موفق به کشف ماده بسیار سمی به نام"آکریلامید" شده اند که به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و چ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم می گردند:دسته اول_ روشهای حجمی در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل فنل فتالئين دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، روش تیتراسیون فرمل بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : تعريف عیار  پروتئين:اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سودکه برای 25 ميلي ليت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت رعایت بهداشت در واحدهای تولید مواد غذائی

پاورپوینت رعایت بهداشت در واحدهای تولید مواد غذائی دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، رعایت بهداشت در واحدهای تولید مواد غذائی رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان ضرورتهای  بهداشتی در تولید ویژگیهای فرآورده نهایی   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : تعريف:عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:الف)جستجو:معرفهای لازم برای آز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي مبحث كالباسهاي حرارت ديده

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي مبحث كالباسهاي حرارت ديده دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي مبحث كالباسهاي حرارت ديده بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :1ـ كالباس هاي حرارت ديده 2ـ كالباس هاي خام 3ـ كالباس هاي پخته 4ـ گوشت هاي عمل آمده   تقريباً كليه كالب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها بحث (عارضه یابی و بهره وری)

پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها بحث (عارضه یابی و بهره وری) دانـلـود پاورپوینت  بـا عـنـوان ، بهبود مستمر فرآیندها بحث (عارضه یابی و بهره وری) بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : اهداف دوره تعریف و شناخت فرآیندها دسته بندی فرآیندها فرآيندهاي مشتري مدار تعریف اثربخشی و کارایی مدل FOCUS PDCA مدل SAMIEتعاریف و مفاهیمتعاریف و مفاهیمنمودار جریان فرآیندنمودار فرآیند جریان از ترکیب نمودار فرآیند عملیات و نمودار فرآیند حاصل می ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 30,000 تومان

پاورپوینت برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

پاورپوینت برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی دانـلـود پاورپوینت صنایع غذای بـا عـنـوان ، برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی1. توصيف فرآورده:بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان
تعداد صفحه(1):
دسته بندی محصولات
محبوبترین محصولات
پرفروش ترین محصولات
نظرسنجی
چگونه با فروشگاه یونی شاپ آشنا شدید